O nama

Šta nudimo?

Pametna rešenja

Obezbeđujemo pametna rešenja za fiskalizaciju za kompanije i preduzeća svih veličina i ponosni smo na našu posvećenost svakom klijentu. U Digit Group-u, verujemo da pravo razumevanje poslovanja i vrhunska tehnologija mogu voditi naše korisnike u uspešnu budućnost.

Dugogodišnje iskustvo

Digit Group je osnovan 2003. i od svog osnivanja se bavi fiskalizacijom. Dugogodišnje iskustvo nas postavlja na sam vrh kompanija koja se bave poslovima fiskalizacije. Dokaz tome je zadovoljnih preko 20.000 korisnika tokom poslednjih 18 godina. Ono čime se maksimalno ponosimo je profesionalna usluga, vrhunska rešenja kao i izuzetno kratki rokovi vezano za rešavanje bilo kakvog problema.

Tehnološka rešenja

U Digit Group-u, naša napredna tehnološka rešenja primenjena u izradi fiskalnih uređaja pomažu vodećim kompanijama u svojim granama poslovanja u ostvarivanju ultimativnih poslovnih rezultata. Naši elektronski fiskalni uređaji su kreirani sa širokom funkcionalnostima sa ciljem da poslujete lakše i bolje. Sa ciljem da ojačamo vaše poslovanje , Digit Group stalno unapređuje rešenja koja vam distribuira.

Servisna mreža

Naša servisna mreža nam daje mogućnost da sopstvena fiskalna rešenja možemo ponuditi svim korisnicima na teritoriji Republike Srbije, a da ih ne uskratimo za tehničku podršku i prisustvo servisera.

Fiskalna rešenja

Na osnovu Zakona o fiskalizaciji pripremili smo fiskalna rešenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve zakonske zahteve. Naša fiskalna rešenja su završena i nalaze se u fazi odobrenja od strane Poreske uprave.

Naša rešenja

Naša rešenja mogu koristi sve vrste delatnosti bez obzira da li se bave trgovinom ili uslužnim delatnostima. Da li su male radnje ili velike kompanije.

O nama

Mi smo kompanija sa 18 godina iskustva u poslovima fiskalizacije kako u zemlji tako i u inostranstvu. Obezbeđujemo pametna rešenja za fiskalizaciju za kompanije i preduzeća svih veličina i ponosni smo na našu posvećenost svakom klijentu. Kontaktirajte nas danas, ugovorite sastanak i prezentaciju sa nekim iz našeg tima prodaje.

Detaljnije Ponuda